Sport

RALIUL DAKAR 2017. Etapă INFERNALĂ!!! Peripeții pentru Gyenes și Butuza!!!

 

Speciala Chilecito – San Juan, de 449 kilometri, i-a întrebuințat serios pe toți concurenții rămași în cursă la Raliul Dakar.

La clasa moto a învins spaniolul Barreda Bort – 5h.49.45, Emanuel Gyenes (foto) ocupând un meritoriu loc 15, la 23.32 de minute în spatele liderului. Brașoveanul Marcel Butuza a terminat cu greu proba, ultimul, al 96-lea, la… 4 h.27.08 de câștigător.

Pe pagina sa de Facebook, sătmăreanul „Mani” Gyenes a relatat despre ce a pătimit: „A fost cea mai grea etapă din acest Dakar. Aici (la San Juan – n.r.) sunt 45 de grade Celsius și am avut un traseu cu multă piatră și nisip. La trecerea printr-un râu mi s-a oprit motorul și am pierdut câteva minute încercând să îl repornesc. Le mulțumesc spectatorilor care m-au ajutat și m-au împins. Navigația a fost una grea în primii 100 km”.

În clasamentul general continuă să conducă Sam Sunderland (EAU), cu timpul cumulat de 28h.07.59. Gyenes se află pe a 23-a poziție (+3h.26.05), iat Butuza ocupă locul 77 (+14h.12.10).

La clasa auto, runda i-a revenit francezului Stephane Peterhansel, care, astfel, a preluat șefia la general, punând 5.50 minute în fața conaționalului Sebastien Loeb.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare