Sport

RALIUL DAKAR 2017. Alunecări de teren!!! Etapă anulată!!!

 

În etapa a 8-a a Raliului Dakar, Uyuni – Salta, la clasa moto, sătmăreanul Emanuel Gyenes (foto) a terminat al 21-lea, la 19.10 minute distanţă de câştigător, spaniolul Barreda Bort – 4h. 28.31. Braşoveanul Marcel Butuza a sosit pe locul 71.

În clasamentul general continuă să conducă Sam Sunderland (EAU). „Mani” Gyenes este al 27-lea, cu un handicap de 3h.19.39 faţă de lider, iar Butuza ocupă locul 76.

La clasa auto, victoria de etapă i-a revenit francezului Sebastien Loeb, care a preluat şi şefia în ierarhia generală, însă conaţionalul Stephane Peterhansel ţine aproape, la 1.38 minute în spatele său.

Altfel, organizatorii au decis să anuleze speciala de astăzi, din cauza alunecărilor de teren din acea zonă a Argentinei. Prin urmare, concurenţii vor parcurge ruta Salta – Chilecito, peste 1.000 de kilometri, în regim de etapă de legătură, aşa cum a menţionat Emanuel Gyenes pe pagina sa de Facebook.

Sosirea în Raliul Dakar este programată pe 14 ianuarie, la Buenos Aires.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare