Sport

RALIUL DAKAR 2016. „Mani” Gyenes, start reușit!!! ACCIDENT cu victime!!!

 

UPDATE. 10 persoane au fost rănite în urma accidentului descris în textul de mai jos, dintre care două sunt în stare gravă – un băiețel în vârstă de 10 ani și tatăl său, de 34 de ani.

 

În urma timpului obținut în prologul disputat la Buenos Aires – 6 minute și 50 de secunde, Emanuel Gyenes, singurul român participant la această ediție a Raliului Dakar, va pleca al 26-lea în prima etapă a secțiunii moto.

Așa cum a relatat sătmăreanul pe pagina sa de Facebook, „prima săptămână din raliu va fi una cu secțiuni rapide, dar și cu probe speciale în Anzi, la altitudini de peste 3.000 de metri”.

Spaniolul Joan Barreda Bort și portughezul Ruben Faria și-au împărțit victoria în prolog. Al treilea a terminat un alt portughez, Helder Rodrigues.

De remarcat că prologul Raliului Dakar 2016, disputat pe o distanță de 11 kilometri, a fost întrerupt în urma unui accident, o mașină din concurs intrând în spectatori. Pentru moment, organizatorii nu au dat mai multe informații despre eventuale victime. „Bolidul”, cu numărul 360, era pilotat de chinezul Guo Meiling.

 

Foto: „Mani” Gyenes, selfie cu noul director sportiv al rally-raidului, spaniolul Marc Coma


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare