Sport

RALIUL DAKAR 2016. „Mani” Gyenes, al 13-lea în etapa a treia!!!

 

La clasa moto a rally-raidului ce se dispută în America de Sud, în Argentina și Bolivia, Honda a oferit, inițial, o triplă ieri, în etapa a treia, disputată între localitățile Termas Rio Hondo și Jujuy. A învins Joan Barreda – 2.30.37, în fața lui Kevin Benavides și Paulo Gonçalves, însă spaniolul a primit o penalitate de un minut, pentru exces de viteză, fapt care l-a coborât ulterior pe a 5-a poziție. Astfel, Antoine Meo (KTM) a „prins” ultima poziție a podiumului.

Emanuel Gyenes (KTM 450 Rally Replica), reprezentantul României la această competiție, a avut o prestație meritorie, sosind al 13-lea la finalul rundei, la 3.35 distanță de învingător.

În clasamentul general, slovacul Stefan Svitko (KTM) este lider, Gyenes ocupând locul 20 cu un handicap de 11.24 minute față de primul clasat.

Pe pagina sa de Facebook, sătmăreanul a relatat despre modul cum a decurs această ultimă etapă: „Proba specială a fost asemănătoare cu cea din 4 ianuarie. Am avut multe drumuri de țară, drumeaguri, totul cu multe viraje, parcă a fost o probă de WRC. Nu au fost probleme cu navigația și m-am simțit bine pe motocicletă”.

Despre cursa de astăzi, Gyenes a punctat: „Este o etapă maraton, cu două probe speciale, pe 6 și 7 ianuarie, la mare altitudine, în Anzi”.

La clasa auto, Sebastien Loeb (Peugeot) s-a impus iar, fiind lider la general.

 

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare