Sport

RALIUL DAKAR 2016. Gyenes, în grafic!!! Învingător surpriză la clasa auto!!!

 

S-a disputat a doua etapă a Raliului Dakar, la clasa moto românul Emanuel Gyenes (KTM – foto) terminând pe locul 20 întrecerea disputată între localitățile argentiniene Villa Carlos Paz și Termas de Rio Hondo, aceeași poziție având-o și în ierarhia generală.

Victoria i-a revenit australianului Toby Price (KTM), care a devenit, astfel, liderul clasamentului general. Podiumul a fost completat cu portughezul Ruben Faria (Husqvarna) și slovacul Stefan Svitko (KTM).

În jurnalul ținut pe pagina sa de Facebook, sătmăreanul „Mani” Gyenes a relatat despre cursă: „Am avut de parcurs 354 km, majoritatea pe drumuri de pământ și cu câteva treceri prin râuri. Nu au fost probleme cu noroiul”.

La clasa auto s-a impus fostul campion mondial la WRC, francezul Sebastien Loeb (Peugeot), care l-a devansat cu 2.23 pe coechipierul Stephane Peterhansel, mult mai experimentat în rally-raid, și este lider la general. 

Astăzi are loc a treia rundă, între Termas de Rio Hondo și Jujuy (663 km, din care 314 km de probă specială).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare