Sport

RALIUL BRAȘOVULUI. Victorie pentru Simone Tempestini. Gârtofan ratează din nou raliul „de casă”

 

Simone Tempestini (Citroen DS3 R5) a câștigat Raliul Brașovului, prima etapă a Campionatului Național, care a avut loc în acest week-end. Al doilea a terminat campionul național en titre, Bogdan Marișca (Ford Fiesta R5), pe ultima treaptă a podiumului urcând Vali Porcisteanu (Skoda Fabia R5). Din păcate, brașoveanul Dan Gârtofan (Skoda Fabia R5) a abandonat.

În prima zi, „Giri” a câștigat trei probe, în celelalte două, inclusiv în Brașov Rally Show, victoria fiind a lui Tempestini, care intra în ziua a doua cu un avans minim, 1,6 secunde.

Totul s-a decis în prima specială de duminică, Babarunca. Gârtofan a prins o porțiune cu gheață într-un viraj, a pierdut controlul mașinii și a rămas blocat în zăpada de pe marginea drumului. Cum la finalul probei a ajuns cu o întârziere uriașă, 43 de minute, „Giri” a abandonat, ratând din nou victoria în raliul „de casă”. Scăpat de singurul său adversar, în condițiile în care și Marișca a acuzat probleme tehnice, Tempestini nu a mai avut nici o emoție.

„Suntem triști că nu am reușit să câștigăm și să începem cu dreptul acest sezon. Startul a fost unul bun, am avut un ritm constant în prima zi, ceea ce s-a văzut și în timpi. Din păcate, am avut ghinion pe Babarunca. Acolo am pierdut mult timp și orice șansă să mai câștigăm. Asta este, vom înceca să ne luăm revanșa la umrătorul raliu”, a declarat „Giri”.

A doua etapă a sezonului, Transilvania Rally, va avea loc în perioada 4-5 mai la Cluj-Napoca.

FOTO: Rally Cow


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare