Sport

RALIUL BRAȘOVULUI. Un brașovean a pus presiune pe învingător!!!

 

UPDATE. Declarații ale ocupanților podiumului:

Simone Tempestini, locul 1: „Am câștigat, la fel ca și anul trecut, însă de data asta a fost mult mai greu. «Giri» a mers foarte bine în prima zi. Sunt foarte fericit pentru cum a decurs ziua finală”.

Dan Gârtofan, locul 2: „Am mărit ritmul de la o probă la alta, arătând că putem fi rapizi. Din păcate, ne-am răsucit pe primul viraj din Power Stage, pierzând mult timp. Suntem multumiți de rezultat, am obținut puncte importante, iar campionatul este foarte lung”.

Bogdan Marișca, locul 3: „Am mers precaut, pentru că la Brașov în orice viraj se poate întâmpla ceva din cauza variațiilor mari de aderență. Suntem multumiți și mulțumim echipei pentru susținere”.

 

Tess Rally 45 Pro-X a fost câștigat astăzi de italianul Simone Tempestini (Napoca Rally Team), care s-a impus și în ultima specială, cea de pe Drumul Poienii.

Așa cum s-a relatat pe autorally.ro, brașoveanul Dan Gârtofan a avut o comportare deosebită în prima etapă a Campionatului Național de raliuri, ținând aproape de învingător. Sâmbătă, după prima zi, cei doi erau despărțiți de numai o secundă în ierarhia generală, însă astăzi campionul național en-titre a fost cu 10.6 secunde mai rapid pe speciala Pârâul Rece și cu 21.7 secunde în Power Stage.

Foto: autorally.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button