Sport

RALIUL BRAȘOVULUI. Mihai Leu, CE REVENIRE!!!

 

Fostul mare boxer Mihai Leu revine în lumea automobilismului cu gânduri mari. El se află la Brașov, pentru Tess Rally, în calitate de director tehnic al echipei UniCredit Leasing Rally, și are gânduri mari: să câștige titlul național!

Echipa supervizată de Leu este formată din Adrian Teslovan (pilot) și Imre Vajk Cseh (copilot).

Despre competiția care începe astăzi, Bela Stoica, președintele clubului organizator – Auto Blic, a declarat; „Sunt peste 70 de echipaje care vor face spectacol. Din fericire, și vremea ține anul acesta cu noi și așteptăm cât mai multă lume pe marginea probelor speciale”.  

Campionul național en-titre, Simone Tempestini – campion mondial în Junior WRC, a relatat la conferința de presă premergătoare Raliului Brașovului – Tess: „Am început deja sezonul și am participat în Campionatul Mondial, la Monte Carlo și în Suedia, dar din păcate rezultatele nu au fost cele pe care mi le-am dorit. Anul acesta am schimbat materialul de concurs, având un Citroen DS3 R5. Obiectivul nostru este să ne acomodăm cât mai repede cu noua maşină și să fim competitivi și rapizi. Cred că am nevoie de 40, 50 de kilometri de probe speciale pentru a-mi intra în ritm. Mă aștept la o luptă extrem de interesantă cu Dan Gârtofan și cred că va fi un spectacol pe cinste la Brașov”.

Așa cum am mai anunțat, astăzi, la Râșnov, va avea loc shakedown-ul. Prima zi de concurs va include două probe speciale, urcarea de la Râşnov în Poiana Braşov şi superspeciala din centrul oraşului, Braşov Rally Show.

CITEȘTE ȘI: NOUTĂȚI LA RALIUL BRAȘOVULUI. Provocări pentru fanii automobilismului!!!…

BRAȘOV. Dan Gârtofan: „Va fi spectacol total în noul sezon al Campionatului Național de raliuri”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare