Sport

RALIUL BRAȘOVULUI. Dan Gârtofan, lider după primele patru speciale. Spectacolul din centrul orașului, Brașov Rally Show, începe la 19.20

 

UPDATE. Simone Tempestini a fost cel mai rapid în speciala 5, Brașov Rally Show, și i-a „furat” lui Gârtofan 4,2 secunde. Tempestini este astfel pe prima poziție după ziua inaugurală cu un avans de 1,6 secunde în fața lui Gârtofan. 

Totul se va decide mâine, când vor avea loc ultimele cinci speciale, Babarunca, Cheia, Poiana Brașov – Râșnov, Râșnov – Pârâul Rece și Poiana Brașov – Power Stage.

 

Știrea inițială:

Raliul Brașovului a debutat în această dimineață, când au fost programate primele patru probe speciale.

Brașoveanul Dan Gârtofan (Skoda Fabia R5) a fost cel mai rapid pe primele trei probe, două urcări spre Poiana Brașov și Pârâul Rece 1, victoria în cea de-a patra specială – Pârâul Rece 2 – revenindu-i lui Simone Tempestini (Citroen DS3 R5), cu „Giri” al doilea.

După primele patru probe, la general Gârtofan e primul, cu un avans de 2,6 secunde în fața lui Tempestini, al treilea fiind Vali Porcisteanu (Skoda Fabia R5), la 28,8 secunde de lider. Campionul național en-titre, Bogdan Marișca (Ford Fiesta R5), este al patrulea, la 37,5 secunde. Revenit în CNR, Titi Aur (Skoda Fabia R5) a pierdut deja un minut și 49 de secunde și ocupă locul 6, pe 5 fiind Manu Mihalache (Mitsubishi lancer EVO IX), care are o întârziere de 56,7 secunde față de Gârtofan.

Prima zi se va încheia cu spectacolul din centrul orașului, Brașov Rally Show, care va începe la ora 19.20, dar care nu ar trebui să afecteze semnificativ clasamentul general.

FOTO: www.bogdanbarabas.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button