Sport

Radu Voina: „Ryde ne ia de proști”!

 

După ce Gheorghe Tadici a luat atitudine (Gheorghe Tadici cere DEMISII la FRH!), urmat de Mariana Târcă (BRAȘOV. Mariana Târcă – ATACURI ȘI ÎNȚEPĂTURI; despre Ryde și… Cristina Neagu!), vizavi de comportarea rușinoasă a reprezentativei României la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia, încheiat cu un meci umilitor în ceea ce ne privește (C.M. HANDBAL FEMININ. UMILINŢĂ şi cu JAPONIA. „Tricolorele” au încheiat ÎN GENUNCHI un turneu final RATAT. Demisionează Dedu?), și Radu Voina a comentat în termeni duri ceea ce se întâmplă la FRH și la prima noastră reprezentativă.

„Suntem într-un situație dramatică. Nu se poate să pierzi la 17 goluri. E de neînțeles. Acest antrenor (Tomas Ryde – n.a.) face ce vrea și își bate joc de noi. Ne ia de proști! Azi m-a scos din minți, a zis că totul a fost bine. El trăiește în altă lume sau își bate joc de România, țara de unde câștigă enorm de mulți bani?”, a declarat fostul selecționer al României într-o intervenție avută la Digi Sport.

Declarația halucinantă a lui Ryde de la finalul meciului cu Japonia o puteți citi AICI: Ryde dă vina pe… CAZUL CORONA!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare