Sport

Radu Banciu, CE ATAC la „Rege”! Îi dați dreptate?!…

 

Se poate spune că s-a încheiat sezonul regulat al Ligii 1, deși mai este de jucat, diseară, un meci, dar fără o miză deosebită.

CFR Cluj a învins la Craiova cu 2-0 și este lider, cu 3 puncte avans, după înjumătățirea acestora, în play-off mai fiind Universitatea, FCSB, Gaz Metan Mediaș, Astra Giurgiu și FC Botoșani.

Cum FC Viitorul a remizat, 0-0, pe teren propriu cu Academica Clinceni, va continua competiția în play-out.

La Look Sport, cunoscutul jurnalist Radu Banciu a luat în vizor echipa antrenată și patronată de Gică Hagi înainte de a se ști deznodământul prezentat mai sus: „Mi-ar conveni ca Viitorul să rămână acasă, pentru că ar fi mai puține blaturi în play-off! Viitorul avea niște relații particulare și cu CFR, și cu FCSB. Am fi avut patru meciuri… Eu nu zic că ieșeau toate trucate, eu zic că erau suspiciuni. Generau suspiciuni. Viitorul nu e o echipă foarte iubită de cei care se uită la TV. Hagi, în play-out, trebuie să ajute Voluntariul să nu retrogradeze. Asta e miza și asta vorbește toată lumea, să scape FC Voluntari”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare