Sport

Rădoi l-a DESFIINȚAT pe Tamaș!!! „Și-a băut ultima fărâmă de creier”!!!

 

După ce Gabi Tamaș l-a acuzat pe Mirel Rădoi, care „a păcălit fotbalul”, că l-a dat afară de la Steaua, în vara anului trecut, pentru că n-a uitat cum i-a luat banii la poker într-un cantonament al echipei naționale, fostul antrenor (fără licență) al „roș-albaștrilor” n-a rămas dator.

Astfel, invitat la Dolce Sport, Rădoi l-a făcut praf și pulbere pe fundașul brașovean: „Din punctul meu de vedere, și-a băut și ultima fărâmă de creier pe care o mai avea. Să fie sănătos, poate o fi vreun Dobrin II și nu știam noi. A trecut ca trenul prin gară peste tot pe unde a fost, mai mult a boxat. Nu aveam cum să stau cu Gabi Tamaș, să beau până la 7 dimineața. Nu știu cine se poate «bate» cu el. Ce numesc eu un pahar de vin, el numește șpriț sau sifon. Eu beau o sticlă și mă duc să mă odihnesc. Îl las acolo 4 ore și mă întorc. Apoi mai beau puțin și mă duc iar la somn. El nu mai termină!”.

De asemenea, Rădoi a relatat că, dacă ar spune tot ceea ce știe despre Tamaș, mâine Steaua i-ar rezilia contractul, explicând și motivul pentru care l-a dat afară din lot pe fostul internațional: „N-am nici o vină că, înaintea meciului cu Pandurii, a stat până dimineața în club. N-am nici o vină că nu s-a prezentat la antrenament. Apoi am înețeles că l-a și bătut cineva, avea ochiul vânăt și îi era rușine să vină așa. Cum se fac testele antidoping, lui trebuie să i se facă unul de alcoolemie”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare