Sport

PYEONGCHANG 2018 – SCHI ALPIN. Noutăți înaintea probei feminine de coborâre!!! De la Vonn, la Shiffrin și Ledecka, până la reprezentanta României, Ania Caill!!!

 

UPDATE. Mikaela Shiffrin nu va participa miercuri în proba de coborâre, staff-ul său anunțând că se va concentra pentru combinata alpină, care va avea loc joi.

După antrenamentul de astăzi dedicat probei olimpice feminine de coborâre care va avea loc miercuri, schioara alpină americană Lindsey Vonn (foto) s-a declarat a fi pregătită și în formă. Ea a semnat al treilea timp al sesiunii de pe pârtia din Jeongseon, cu 35 de sutimi mai slab decât al austriecei Stefanie Venier – 1.39.75.

Mikaela Shiffrin, americanca învingătoare în proba olimpică de slalom uriaș, a anunțat că va decide în curând dacă va lua startul și la coborâre, timpii realizați de ea la antrenamente nefiind, însă, prea buni.

În ceea ce o privește pe cehoaica Ester Ledecka, surprinzătoarea medalaită cu aur olimpic la Super G, este clar: cum n-a fost prezentă la nici un antrenament dinaintea probei de coborâre, va participa la snowboard – slalom paralel (joi, calificări – vineri, finala), unde este campioană mondială.

În fine, Ania Caill (România) a fost cronometrată la antrenamentul de coborâre de astăzi în 1.47.02, al 46-lea timp, din 49.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare