Sport

PYEONGCHANG 2018. REZULTAT IMENS pentru SANIA ROMÂNEASCĂ! Raluca Strămăturaru, A ȘAPTEA la Jocurile Olimpice!!!

* Bucurie și emoții la Centrul de sporturi de iarnă al CSA Steaua din Predeal!

  • rezultat1.jpg
  • rezultat_2.jpg
 

Raluca Strămăturaru a reușit astăzi o performanță incredibilă în competiția feminină de sanie de la Jocurile Olimpice.

Românca a încheiat pe poziția a șaptea, un rezultat fabulos, dacă ne gândim că a reușit să le învingă pe toate italiencele și pe toate reprezentantele Austriei, țări cu tradiție în sanie, unde există condiții net superioare. Mai mult, dintre cele trei sportive din SUA, țară despre care nu mai e nevoie să spunem ceva, doar una, Erin Hamlin, a reușit să fie peste Raluca, a șasea.

Prahoveanca Strămăturaru a făcut un concurs excelent, echilibrul în ceea ce privește timpii din cele patru manșe, 46.469, 46.532, 46.606 și 46.681 (locul 6 în manșa a patra), spunând totul despre forma în care se află sportiva legitimată la CSA Steaua – Centrul de sporturi de iarnă Predeal. Timpul total al româncei a fost 3:06.288.

Medalia de aur a ajuns la nemțoaica Natalie Geisenberger – 3:05.232, urmată pe podium de conaționala ei, Dajana Eitberger – 3:05.599, și de reprezentanta Canadei, Alexandra Gouch – 3:05.644.

La sediul Centrului de sporturi de iarnă Predeal, aparținând de CSA Steaua, a fost mare agitație, oamenii urmărind cu sufletul la gură prestația excelentă a Ralucăi Strămăturaru.

Articole asemănătoare

Chiar de ziua lui, comandantul Mădălin Hâncu era extrem de bucuros, declarându-ne „la cald”: „Locul 7 obținut de Raluca Strămăturaru la Jocurile Olimpice de la PyeongChang este o performanță care încununează ani mulți de muncă. Atât ea, cât și antrenorul Radu Theodor merită felicitările noastre. Să nu uităm și de aportul substanțial adus de medicul nostru, Delia Iacob, care are un merit incontestabil în rezultatele Ralucăi. Din păcate, nu s-a putut să fie alături de Raluca Strămăturaru și în Coreea de Sud… Acum, doamna doctor plânge, este copleșită de emoții. Acest loc 7 obținut la J.O. ne mobilizează și ne dă nădejde că, pe viitor, performanțele pot fi și mai bune cu multă muncă, însoțită și de știință”.

Acesta este cel mai bun rezultat obținut de România la Jocurile Olimpice de iarnă din 1994 încoace. Atunci, la Lillehammer, sănierii Ioan Apostol și Liviu Cepoi au terminat proba de dublu pe locul 6, după ce cu doi ani mai devreme, la Albertville, ei se clasaseră pe 4.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare