Sport

PYEONGCHANG 2018. Reacții după acest loc 7 pentru România la J.O. Ce au spus Raluca Strămăturaru, Mihai Covaliu și Octavian Morariu… „Este un rezultat istoric”!

 

Raluca Strămăturaru a reușit astăzi un rezultat excelent pentru România, locul 7 în proba individuală de sanie la Jocurile Olimpice de la PyeongChang.

România a fost, astfel, a patra națiune la sanie feminin, în condițiile în care în fața sportivei de la CSA Steaua – Centrul de sporturi de iarnă Predeal au fost performere din trei țări, Germania – trei, Canada – două și SUA – una.

„Sincer, nu-mi venea să cred ce se întâmplă. La un moment dat a trebuit să mă sprijin, pentru că aveam emoţii mari. A fost supergreu, mă bucur că am reuşit să mă concentrez şi să-mi stăpânesc emoţiile. Am făcut patru manşe curate, ceea ce mi-am şi propus. Acest loc 7 reprezintă încununarea muncii mele, mi-am dorit foarte mult să fac un rezultat bun, s-a întâmplat acum şi nu pot decât să fiu foarte fericită şi mulţumită. Pista este una dificilă şi s-a văzut că nu iartă. Sunt convinsă că acum lumea a văzut ce înseamnă sanie, ce înseamnă sporturile de iarnă şi poate vom fi sprijiniţi mai mult. Este un rezultat care mă face să merg mai departe”, a declarat Raluca Strămăturaru conform site-ului oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Apoi, președintele COSR, brașoveanul Mihai Covaliu, a punctat: „Raluca a făcut un concurs foarte bun, şi-a depăşit cea mai bună performanţă a ei. La un moment dat a fost pe locul întâi. Au venit însă nemţoaicele, apoi această fată din Canada, dar important este că suntem pe 4 în lume. Să ne bucurăm de acest rezultat şi să construim pe ce avem”.

În fine, Octavian Morariu, membru CIO, a menționat: „Este un rezultat istoric, care nu a mai fost atins de peste 20 de ani. Nu ştiu câţi au remarcat, dar suntem a patra naţiune la această probă, după Germania, Canada şi SUA. Cei care pot să ajute sporturile de iarnă ar trebui ca acum să o facă. Pentru că aşa cum ne-au luat alţii locul la sporturile de vară, aşa şi noi putem să-i depăşim pe alţii la sporturile de iarnă”.

 Detalii despre performanța Ralucăi Strămăturaru aici: 

PYEONGCHANG 2018. REZULTAT IMENS pentru SANIA ROMÂNEASCĂ! Raluca Strămăturaru, A ȘAPTEA la Jocurile Olimpice!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button