Sport

PYEONGCHANG 2018. Programul românilor în primele două zile la Olimpiadă!

 

Jocurile Olimpice de iarnă vor debuta oficial astăzi, la ora 13.00 (în România) fiind programată festivitatea de deschidere.

Primele medalii se vor decerna în week-end, când vor intra în concurs și mai mulți sportivi români.

Ziua de sâmbătă va fi deschisă de skiatlonul feminin (7,5 km clasic + 7,5 km liber), Timea Lörincz fiind pe lista de start.

Apoi, la ora 12.10, vor începe primele două manșe ale competiției de simplu masculin sanie, cu Valentin Crețu și Andrei Turea.

De la 13.15, biatlonista Eva Tofalvi va concura în proba de sprint, 7,5 km.

Duminică, fondistul brașovean Paul Pepene va avea proba lui preferată, skiatlonul (15 km clasic + 15 km liber), în care se speră la un rezultat bun.

Tot duminică, Valentin Crețu și Andrei Turea vor susține ultimele două manșe la sanie simplu masculin, iar de la ora 13.15 este programată cursa de sprint masculin la biatlon, cu patru români pe lista de start, Cornel Puchianu, Remus Faur, George Buta și Gheorghe Pop (Marius Ungureanu). 

Potrivit informațiilor primite de la fața locului, vremea s-a mai încălzit. La această oră, pe pârtii, zăpada are temperatura de minus 9 grade Celsius. La PyeongChang sunt, acum, minus 3 grade Celsius.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button