Sport

PYEONGCHANG 2018. Proba masculină de coborâre din cadrul J.O. a fost…

 

Coborârea masculină din cadrul probelor olimpice de schi alpin care trebuia să aibă loc astăzi pe pârtia de la Jeongseon a fost reprogramată pentru joi, 15 februarie (la ora 4.00, în România), din cauza vântului puternic, de până la 72 de kilometri pe oră.

La Olimpiada de la Vancouver, din 2010, coborârea masculină disputată pe pârtia de la Whistler a fost amânată de mai multe ori, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. La Nagano, în 1998, coborârea care a avut loc la Hakuba a fost amânată cu o zi, întrucât era ceață și ningea abundent.

Așa cum a relatat norvegianul Kjetil Jansrud, unul dintre favoriții câștigării coborârii olimpice din Coreea de Sud, cel mai important este să ajungi în siguranță la linia de sosire.

Sunt probleme și în ceea ce privește proba olimpică de combinată alpină. Antrenamentul de coborâre a fost, deja, anulat, din cauza vântului extrem de puternic, iar dacă întrecerea nu se va putea disputa marți, asta le va pune serioase probleme organizatorilor în ceea ce privește reprogramarea, întrucât cursele feminine de viteză din cadrul schiului alpin vor începe sâmbătă, 17 februarie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare