Sport

PYEONGCHANG 2018. Prezențe exotice la ceremonia de deschidere a J.O.!!!

 

Pita Taufatofua, reprezentând Tonga, a devenit cunoscut pe plan mondial după ce la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016, a defilat la bustul gol cu ocazia festivității de deschidere. Atunci, el a participat la concursul de taekwondo. Acum, el este prezent la Jocurile Olimpice de la PyeongChang, fiind înscris la probele de schi fond. Taufatofua a defilat în Coreea de Sud tot la bustul gol, stârnind ropote de aplauze.

În întrecerea de sprint de la Mondialele de schi nordic desfășurate anul trecut la Lahti, Taufatofua s-a clasat pe locul 154, din 156 de fondiști. Până la competiția organizată în Finlanda, s-a pregătit doar 4 săptămâni pe zăpadă.

Pita Taufatofua a refuzat să devină manechin după ora de glorie trăită în Brazilia. De acum doi ani, performerul din Tonga, în vârstă de 34 de ani, a slăbit 15 kilograme, el mărturisind pentru L’Equipe: „Ador provocările. Încerc să le insuflu unor copii defavorizați din Brisbane, de care mă ocup în cadrul unei fundații, că toate visele se pot realiza, dacă crezi în ele”.

La PyeongChang 2018, delegația Kenyei a fost „condusă” de Sabrina Simader, prima schioară africană prezentă la Jocurile Olimpice de iarnă. Tânăra în vârstă de 19 ani va concura la Super G și slalom uriaș.

CITEȘTE ȘI: PYEONGCHANG 2018. A defilat și delegația olimpică a României!!! Rolul lui Jackie Chan la festivitatea de deschidere…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare