Sport

PYEONGCHANG 2018. Lindsey Vonn, cu câinele la conferința de presă!!!

 

Ajunsă ieri la PyeongChang, cu o întârziere de circa 6 ore, Lindsey Vonn a susținut, astăzi, o primă conferință de presă.

Celebra schioară alpină americană participă la a 4-a sa Olimpiadă, anunțând că va lua startul în 3 probe: Super G (17 februarie), coborâre (21 februarie) și combinată alpină (23 februarie), dacă genunchiul o va ține.

Accidentată, ea a ratat prezența la J.O. de la Sochi, în 2014.

„Am așteptat de mult timp aceste Jocuri Olimpice”, a spus Vonn, care a fost însoțită la conferința de presă de câinele ei, adăugând: „A trecut destul de când am cucerit medalia de aur la Vancouver, în 2010”.

Lindsey Vonn a mărturisit că se simte în formă după dubla victorie bifată săptămâna trecută la Garmisch Partenkirchen la coborâre, în Cupa Mondială, subliniind că-i place pârtia olimpică: „Este ideală pentru mine, cu viraje lungi. Este și un salt după un viraj și sunt multe porțiuni de traseu înghețate”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare