Sport

PYEONGCHANG 2018. Kasai, tinerețe fără bătrânețe!!! Vizează J.O. din 2022 și o… medalie!!!

 

Așa cum a dat de înțeles înaintea Jocurilor Olimpice de la PyeongChang, veteranul săritor cu schiurile nipon Noriaki Kasai, în vârstă de 45 de ani, nu are de gând să renunțe la activitatea competițională.

Într-o conferință de presă susținută în Coreea de Sud, el a declarat: „A fost agreabil să stabilesc aici un număr record de participări la Jocurile Olimpice. Nu spun că peste 4 ani vreau să fiu la J.O. de la Beijing, ci că voi fi acolo cu siguranță. La PyeongChang am sărit încurajat fiind de familie. La proxima ediție olimpică voi câștiga o medalie pe care le-o voi dedica celor dragi. Sunt capabil să urc pe podium la Jocurile Olimpice de la Beijing, în 2022, n-am dat ultima măsură a valorii mele”.

Noriaki Kasai și-a început cariera internațională cu ocazia Cupei Mondiale din 1988. De la Albertville (1992), n-a ratat nici o ediție a Jocurilor Olimpice. La PyeongChang a fost portdrapelul Japoniei la festivitatea de deschidere. În concursul olimpic disputat pe trambulina normală a fost al 21-lea, a ocupat locul 33 pe cea mare, iar cu echipa Japoniei s-a clasat pe a 6-a poziție.

Foto: Reuters


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare