Sport

PYEONGCHANG 2018. Cornel Puchianu, în urma calificării IN EXTREMIS la pursuit… Ce au făcut românii azi la sanie?!

 

La finalul întrecerii de sprint de astăzi, unde a ocupat locul 60, fiind singurul biatlonist român care s-a calificat pentru proba de pursuit de mâine din cadrul Jocurilor Olimpice de la Pyeongchang, brașoveanul Cornel Puchianu, sportiv legitimat la CSA Steaua – Centrul de sporturi de iarnă Predeal, a declarat conform site-ului COSR: „A fost o cursă foarte grea, și din cauza vântului, și din cauza gerului. Sunt și un pic răcit, iar de trei zile am stat pe medicamente. Am resimțit problemele, mai ales pe ultima parte a probei, parcă nu aveam suflu. Pot să spun că sunt mulțumit de tragere, unde am ratat un singur foc, dar nu a mers alergarea. O singură dată am mai alergat pe un frig atât de puternic, în 2013… Am avut mănuși groase, nu au fost probleme la mâini, dar am simțit frigul la față și la respirație. Față de Jocurile Olimpice de la Sochi, parca mă simt mai slab. Sunt nemulțumit de sezon. Am început cu entuziasm, pentru că mi-a mers bine anul trecut, dar… Poate am greșit și în pregătire. Aștept să se termine competiția, să analizăm tot ce a fost și să o iau de la capăt. Deocamdată, mai avem curse aici, sper la o clasare mai bună la proba lungă, de 20 de kilometri. Cu o tragere bună, se poate mai mult”.

La ora cursei de sprint, termometrele arătau minus 12 grade Celsius, iar vântul bătea extrem de puternic.

Altfel, proba olimpică de sanie simplu masculin a fost câștigată de austriacul David Gleirscher. Românii Valentin Crețu și Theodor Andrei Aurelian Turea s-au clasat pe locurile 29, respectiv 31.

CITEȘTE ȘI: PYEONGCHANG 2018. BIATLON. Arnd Peiffer, campion la sprint. Ce au făcut românii


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare