Sport

PYEONGCHANG 2018. Când revin în țară olimpicii noștri?!…

 

Jocurile Olimpice din Coreea de Sud s-au încheiat ieri, următoarea ediție a J.O. de iarnă urmând a avea loc la Beijing (China), în 2022.

Așa cum s-a menționat pe site-ul COSR, sportivii români care au fost prezenți la PyeongChang vor reveni în țară mâine, în două etape. La ora 8.35 vor ateriza pe Aeroportul „Henri Coandă” schioara alpină Ania Caill, precum și componenții loturilor de biatlon și sanie. La ora 13.00 vor sosi Alexandru Barbu (schi alpin), precum și loturile de bob, schi fond și skeleton. Patinatoarea de viteză Alexandra Ianculescu va pleca astăzi, din Coreea de Sud, direct în Canada.

Se știe, cea mai valoroasă performanță românească obținută la Jocurile Olimpice de la PyeongChang îi aparține Ralucăi Strămăturaru, la sanie, locul 7. De altfel, ea a fost și portdrapelul țării noastre la festivitatea de închidere – foto.

În clasamentul olimpic pe medalii, primul loc a fost ocupat de Norvegia, cu 14 de aur, 14 de argint și 9 de bronz – 39, urmată de Germania (14, 10, 7 – 31) și Canada (10, 8, 10 – 28).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button