Sport

PYEONGCHANG 2018. BOB – 2. Româncele, pe locul 16!!!

 

Competiția olimpică feminină de bob 2 persoane a fost câștigată de echipajul Germaniei.

Maria Adela Constantin și Andreea Grecu au ocupat locul 16 după cele 4 manșe disputate. Cele două românce și-au câștigat dreptul de a participa la Jocurile Olimpice de la PyeongChang în ultima clipă, după ce Australia a renunțat la locul cotă, ce-i era repartizat.

România a devansat în această competiție Austria, Rusia, Jamaica și Nigeria.

Maria Adela Constantin a declarat la finalul competiției pentru site-ul COSR: „A fost greu, a fost frumos și am prins un bilet norocos să ajungem la Jocurile Olimpice, dar pot spune că ne-am vândut pielea scump. Vom munci pentru sezonul viitor, vom încerca să creștem la start, unde se face diferența de cele mai multe ori. Starturile noastre au fost constante, dar ar fi de preferat sa coborâm sub 5,50 secunde”.

La rându-i, Andreea Grecu a subliniat, potrivit aceleiași surse: „Pentru mine a fost ceva nou, întrucât am fost tot sezonul pilot și a trebuit să mă întorc în spatele Mariei, pentru a putea fi la Jocurile Olimpice și să-mi reamintesc poziția de împingător. Sper ca la ediția următoare să mergem amândouă, ca pilot”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare