Sport

PYEONGCHANG 2018. BIATLON. Johannes Thingnes Boe, „aur” în cursa individuală masculină. Martin Fourcade a ratat podiumul. Nimic spectaculos pentru români

 

Cursa individuală masculină, 20 km, din cadrul concursurilor de biatlon de la Jocurile Olimpice s-a încheiat cu victoria norvegianului Johannes Thingnes Boe, 48:03.8, 2 ratări în poligon. La 5.5 secunde a venit slovenul Jakov Fak, pe ultima treaptă a podiumului urcând austriacul Dominik Landertinger, la 14.2 secunde de campion, cei doi având trageri perfecte. Francezul Martin Fourcade a irosit și el două focuri la ultima tragere și a ratat medaliile, venind al 5-lea, cu o întârziere de 42.4 secunde.

Dintre reprezentanții noștri, cel mai bine a mers George Buta, care a ratat un singur foc și a terminat pe locul 37, cu o întârziere de 3 minute și 51 de secunde. Cornel Puchianu a încheiat al 55-lea, la peste 5 minute de Boe. Remus Faur a fost aproape de un rezultat bun, un loc în top 25, însă la ultima tragere a ratat patru focuri și a ajuns în coada clasamentului, al 74-lea, la 6 minute și 57 de secunde de învingător. Cu 3 ratări, Gheorghe Pop a ocupat locul 69.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare