Sport

PYEONGCHANG 2018. BIATLON. Hanna Oeberg, campioană olimpică la 22 de ani! Eva Tofalvi, evoluție dezamăgitoare!

 

Proba individuală feminină, 15 km, din cadrul competițiilor de biatlon de la Jocurile Olimpice s-a încheiat cu o surpriză.

Suedeza Hanna Oeberg, 22 de ani, a avut un parcurs perfect, a tras fără greșeală în cele patru treceri prin poligon și a încheiat cei 15 km în 41:07.2, timp cu care și-a asigurat medalia de aur. Deși a ratat două focuri, deci a primit două minute de penalizare, slovaca Anastasiya Kuzmina a terminat a doua, la doar 24.7 secunde de învingătoare. Dublă campioană olimpică deja la PyeongChang, în probele de sprint și pursuit, nemțoaica Laura Dahlmeier a cucerit „bronzul”, terminând la 41.2 secunde de Oeberg.

Reprezentanta noastră, Eva Tofalvi, a încheiat a 84-a, dintre cele 87 de competitoare. Românca a ratat șapte dintre cele 20 de focuri și a avut un timp mai slab cu 11 minute și 6 secunde față de campioană.

În continuare, se desfășoară proba individuală masculină de 20 km, 4 biatloniști români fiind la start: Cornel Puchianu, George Buta, Remus Faur, și Gheorghe Pop.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare