Sport

PYEONGCHANG 2018. BIATLON. Arnd Peiffer, campion la sprint. Ce au făcut românii

 

S-a încheiat sprintul masculin, 10 km, din cadrul concursurilor de biatlon de la Jocurile Olimpice. Cursa a fost câștigată de neamțul Arnd Peiffer, care nu a ratat vreun foc și a încheiat în 23:38.8. Al doilea a fost, tot fără ratare în poligon, cehul Michal Krcmar, la 5.2 secunde. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat italianul Dominik Windisch, care a ratat un foc și a avut o întârziere de 5.9 secunde.

Marele favorit, francezul Martin Fourcade, a ratat de trei ori în poziția culcat și nu a putut recupera, treminând al 8-lea, la 22.1 secunde de Peiffer. Și frații norvegieni Tarjei Boe, al 13-lea, și Johannes Thingnes Boe, al 31-lea, au dezamăgit.

În ceea ce ne privește, România a avut la start patru competitori. Cornel Puchianu a terminat al 60-lea și a prins ultimul loc în pursuitul de mâine. El a ratat un singur foc, dar a „alergat” modest și a avut un timp mai slab cu 2 minute și 13.9 secunde față de învingător. Remua Faur, și el tot cu un foc ratat, a fost al 68-lea, la 2:24.5 de campion. În fine, Gheorghe Pop și Marius Ungureanu au ocupat ultimele două poziții, 86, respectiv 87. Pop a avut 5 ratări și a încheiat la aproape 4 minute și jumătate de Peiffer, în timă ce Ungureanu a ratat 4 focuri, iar timpul său a fost mai slab cu 5 minute și 20 de secunde.

Foto:bild.de


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare