Sport

PYEONGCHANG 2018. AȘTEPTĂRI MARI de la Raluca Strămăturaru!!!

 

Astăzi, începând cu ora 12.50, Raluca Strămăturaru intră „în focuri” la Jocurile Olimpice de la PyeongChang 2018, întrucât sunt programate primele două manșe în proba feminină de sanie.

În cadrul antrenamentelor, sportiva prahoveană legitimată la CSA Steaua – Centrul de sporturi de iarnă Predeal a avut evoluții foarte bune, astfel că sunt speranțe îndreptățite pentru un rezultat deosebit în Coreea de Sud.

De fapt, Raluca Strămăturaru s-a remarcat și în acest sezon al Cupei Mondiale la sanie, fiind prima în Cupa Națiunilor (a doua competiție internațională ca anvergură, în stil circuit, după Cupa Mondială).

Așa cum a relatat Mădălin Hâncu, șeful Centrului de sporturi de iarnă de la Predeal din cadrul CSA Steaua, sunt speranțe pentru o mare performanță, însă totul depinde de ziua pe care o „prinde” Raluca Strămăturaru.

Porecla Ralucăi este „Moxa”, așa cum e postat pe contul său de Facebook. În afara saniei, hobby-ul său este mountain biking. Concurează la sanie din 2001, în 2003 fiind inclusă pentru prima dată în lotul național.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button