Sport

PYEONGCHANG 2018. Anunțul lui Mihai Covaliu!!! Veste bună în ceea ce o privește pe Raluca Strămăturaru…

 

Brașoveanul Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) – prezent la J.O. de la PyeongChang, a observat potențialul sportivilor „tricolori” în cadrul concursurilor desfășurate, subliniind: „După această ediție a J.O. de iarnă, vom face o analiză foarte serioasă. Acolo unde s-au obținut rezultate care ne permit să sperăm că în viitor există șanse de progres, acolo unde echipa este unită și unde oamenii au demonstrat că își doresc să facă performanță, vom crea un program special, astfel încât la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 să ne prezentăm mult mai bine decât am făcut-o acum”.

Mihai Covaliu a remarcat performanța obținută de Raluca Strămăturaru – locul 7 în concursul olimpic feminin de sanie (amănunte, aici: PYEONGCHANG 2018. REZULTAT IMENS pentru SANIA ROMÂNEASCĂ! Raluca Strămăturaru, A ȘAPTEA la Jocurile Olimpice!!!), promițând că va încerca să o premieze pe sportiva de la CSA Steaua – Centrul de sporturi de iarnă de la Predeal. Se știe, conform statutului, COSR poate premia doar locurile 1-6 de la J.O.

„Ne-am gândit la premierea Ralucăi Strămăturaru. Iar în momentul în care ne gândim la un lucru, ne gândim ca lucrurile să se întâmple”, a declarat brașoveanul din fruntea COSR.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button