Sport

Putin și… dopajul!!!

 

Vladimir Putin a ordonat aseară o anchetă pentru a face lumină în ceea ce privește acuzația de „dopaj organizat” în atletismul rus lansată de Agenția Mondială Antidoping (AMA). El a precizat că vinovații vor fi sancționați.

„Vom face tot ce trebuie în Rusia pentru a rezolva această problemă, a fost demarată o anchetă internă. Vom colabora și cu structurile internaționale antidoping”, a declarat Vladimir Putin la televiziunea rusă după o întrevedere, la Sochi, cu responsabilii sportului.

Putin a spus că multe alte țări au probleme cu dopajul, relatând că sportul este una din prioritățile strategice prin care Rusia se face remarcată în străinătate.

IAAF (Federația Internațională de Atletism) va decide vineri dacă Rusia va fi suspendată din toate competițiile, inclusiv de la Jocurile Olimpice din 2016, organizate la Rio, pe această temă Vladimir Putin insistând că, „în ceea ce privește dopajul, sancțiunile trebuie să fie individuale, nu colective”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button