Sport

PROSTITUATĂ DE LUX, dintr-o campioană la atletism!!! DEPENDENTĂ de SEX!!!

 

Îi revine în minte finala cursei de 1.500 de metri de la Jocurile Olimpice de la Sydney, din anul 2000. Suzy Favor Hamilton (foto) se afla în plutonul din față, când brusc a căzut și intenția de cucerire a unei medalii i s-a spulberat. Incidentul i-a schimbat viața.

Astfel, fosta mare sportivă americană și-a dedicat viața… sexului, mărturisind: „Chiar și în timpul J.O. din Australia m-am prostituat. Am progresat și așa am ajuns cea mai bine plătită «fetiță» din Las Vegas”.

Pentru Suzy Favor Hamilton, excitația dată de o partidă de sex este mai mare decât cea produsă de cele trei prezențe la Jocurile Olimpice (’92, ’96, 2000).

„Dorința mea de a fi cea mai bună pe pistă a fost înlocuită de cea de a fi campioană în pat”, a relatat femeia în vârstă de 47 de ani în biografia sa, care va fi lansată pe piață săptămâna viitoare.

O oră de sex cu Hamilton costa, în 2012, 500 de euro…

„Sexul este mai bun decât o cursă atletică. Detestam acel spirit de competiție. Viața de escortă este fantastică. E mult mai «cool» ca înainte”, a conchis prostituata de lux.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare