Sport

Programul de azi de la Wimbledon

 

Trei jucătoare de tenis din România vor evolua miercuri în turul al doilea de la Wimbledon, potrivit unui anunț al organizatorilor. Sorana Cîrstea va deschide ziua de concurs cu meciul ei împotriva rusoaicei Evgeniya Rodina. Va fi o partidă abordabilă pentru româncă, Rodina ocupând în acest moment un modest loc 120 în clasamentul feminin. Partida va începe de la ora 13.30, ora României, și se va juca pe terenul numărul 14.
Tot miercuri, dar în jurul orei 18.00, Sorana va reveni pe terenul de joc, de această dată alături de spaniola Sara Sorribes Tormo pentru un joc din turneul de dublu feminin de la Wimbledon.
Mihaela Buzărnescu se va duela cu surprinzătoarea Katie Swan, o britanică în vârstă de numai 19 ani ce a reușit să treacă de turul I. Partida va avea loc pe terenul numărul 3 începând cu ora 13.30. În fine, de la ora 15.00 o vom vedea la lucru și pe Alexandra Dulgheru, meciul ei cu Venus Williams fiind primul al zilei de pe terenul numărul 1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button