Sport

Prodanca, DESPRE Mircea Lucescu şi alţi „grei” din fotbalul românesc!!!…

 

Impresara Anamaria Prodan a vorbit, invitată fiind la Telekom Sport, despre câteva personaje de prim rang din fotbalul românesc.

Astfel, în ceea ce-l priveşte pe Gigi Becali, soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf a spus: „E un oportunist incredibil. Îl iubesc!”. Pe vărul acestuia, Giovanni, l-a etichetat: „Deschizător de drumuri”, asta în ciuda faptului că a avut cu el o serie de confilcte. În opinia ei, Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, e „charismatic”, Mircea Sandu, ex-ul preşedinte de la FRF, este „foarte puternic şi dur”, iar Răzvan Burleanu, actualul şef de la „Casa Fotbalului”, e „foarte şmecher”.

Anamaria Prodan a caracterizat şi doi antrenori exponenţiali. „Pe Mircea Lucescu îl iubesc, e numărul 1 din toate punctele de vedere”, iar Cosmin Contra, „naşul, e top şi e singura speranţă a echipei naţionale a României”.

Foto: Facebook Anamaria Prodan


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare