Sport

Procurorii anticorupție „INTRĂ” în Liga 2!!! Un meci cu Sepsi e vizat!!! Dispar echipe…

 

Procurorii Direcției Generale Anticorupție din Arad au descins ieri la sediul clubului UTA Bătrâna Doamnă, sigilând birourile și demarând căutarea unor documente, așa cum s-a relatat pe site-ul liga2.ro.

Conducătorii grupării fotbalistice din Arad sunt suspectați că i-au motivat pe cei de la Foresta Suceava înaintea partidei cu Sepsi Sf. Gheorghe, câștigată în cele din urmă – cu destulă dificultate – de covăsneni, scor 4-2.

Așa cum a informat Mediafax, oficiali de la UTA i-ar fi contactat pe cei de la Suceava cu prilejul deplasării la Mogoșoaia, pentru disputa cu CS Afumați.

Miza a fost lupta pentru ocuparea locului secund, direct promovabil în Liga 1.

Conform liga2.ro, ancheta ar fi început în urma unei plângeri făcute de oficialii lui Sepsi Sf. Gheorghe.

Altfel, deocamdată nu se știe cu câte echipe va începe noul sezon al Ligii 2 la fotbal.

Este cunoscut, FC Brașov – formație aflată la un pas de pronunțarea falimentului – nu se ma înscrie în campionat. Totuși, conducerea „stegarilor” a reclamat la FRF, zilele trecute, FCSB-ul lui Gigi Becali, pentru că (încă) n-a trimis tranșa de bani datorată în urma transferului lui Alex Chipciu la Anderlecht Bruxelles. Cu respectiva sumă se vor achita salariile restante ale jucătorilor care au evoluat în „galben-negru” în ultima parte a sezonului trecut.

Pandurii Tg. Jiu, în mare criză financiară, este de asemenea în pericol de dispariție, în ciuda noului stadion construit. Foresta Suceava și Academica Clinceni iau și ele serios în calcul abandonul. Cine mai urmează?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare