Sport

Probleme pentru CS „U” Craiova. Curtea de Apel a decis anularea Statutului FRF

 

Noul statut al Federației Române de Fotbal a fost anulat astăzi de Curtea de Apel București, care a admis apelul U Craiova SA, noua entitate juridică deţinătoare a palmaresului şi a mărcii FC Universitatea Craiova, susține ediție.ro. 

„În iunie 2014, Răzvan Burleanu a iniţiat modificarea statutului FRF cu scopul vădit de a favoriza echipa inventată de Sandu Mircea şi Olguţa Vasilescu – CS U Craiova. Dacă iniţial mafia de la Tribunalul Bucureşti a închis ochii la încălcarea legii de către Burleanu şi compania, Curtea de Apel Bucureşti, o instanţă unde fenomenul de corupţie este redus în comparaţie cu Tribunalul Bucureşti, a aplicat legea şi a admis apelul U Craiova SA. Prin urmare, modificările operate de către Adunarea Generală a FRF nu au produs nici un efect şi astfel că prezenţa echipei CS U Craiova în fotbalul românesc constituie o ilegalitate crasă”, notează sursa citată.

Mai mult, ediție.ro punctează că din acest moment orice club de fotbal din România care contestă meciurile jucate cu echipa CS U Craiova va avea câştig de cauză „chiar dacă nu la instanţele mafiote din cadrul FRF, cu siguranţă la instanţa civilă sau la TAS”.

Decizia Curții de Apel Bucureşti presupune retrimiterea dosarului la Tribunalul Bucureşti pentru rejudecare.

Totodată, cel puțin teoretic, FRF nu ar putea funcționa după noul statut, care, deși a fost adoptat în Adunarea Generală Extraordinară, nu a fost validat de instanță.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button