Sport

Probleme mari pentru FC BRAŞOV. Emilian Hulubei: „Riscă excluderea din campionat”

 

Nu a trecut mult timp de la înfiinţarea new FC Braşov şi gruparea are deja mari probleme.

Modul prin care s-a realizat cesiunea de la Corona Braşov, clubul care a promovat în Liga 2 şi care ar fi trebuit să joace în Liga 2, către FC Braşov, va fi atacat la TAS de către Asociația Fotbaliştilor Amatori si Nonamatori din România (AFAN).

Pentru www.mytex.ro, Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, a explicat: „Noi contestăm decizia Comitetului Executiv al FRF, prin care s-a aprobat această cesiune. Colateral, clubul riscă până la excluderea din campionat, dacă se va dovedi că nu s-a făcut corect această cesiune. S-au reziliat unilateral contracte cu japca. Probabil, au fost sfătuiţi prost de cineva că nu se poate întâmpla nimic. Dacă nu acţionam, s-ar fi creat un precedent periculos în fotbalul românesc. Avem 7 zile să depunem documentele, după care vor urma audieri. Decizia TAS va fi executorie, nu va putea fi atacată. Noi nu ne dorim excluderea FC Braşov din campionat, dar vrem ca această cesiune să fie făcută corect, să se preia tot de la vechiul club. Dacă vor rezolva problema cu antrenorii şi cu jucătorii, noi vom renunţa la acţiune”.

Astfel, oficialii FC Braşov au la dispoziţie câteva zile pentru a negocia cu cei 4 antrenori şi cu cei 12 jucători de la Corona pentru a „închide” cazul.

Totodată, Emilian Hulubei a menţionat că nu se poate vorbi despre un club nou, FC Braşov fiind, de fapt, Corona Braşov, doar că activitatea a fost transferată către o nouă societate: „Ce club nou? Orice club nou trebuie să plece de la Liga 4. Este vechiul club, care a cesionat activitatea către o altă societate. Un club nou nu se poate înscrie direct în Liga 2”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button