Sport

Probleme la Sepsi. Antrenorul, arătat cu degetul / Săgeți dinspre FCSB

Probleme la Sepsi. Echipa covăsneană a pierdut fără drept de apel, luni, în deplasare, cu Universitatea Cluj, scor 0-3, în timp ce șeful Laszlo Dioszegi era la Szolnok, în Ungaria, unde cocea pâine…

Antrenorul Bernd Storck (foto) a fost considerat responsabil – de către Mihai Stoica, managerul FCSB – pentru această înfrângere, întrucât i-a scos din lot pe portarul Roland Niczuly și pe fundașul central Branislav Ninaj, asta pentru că s-ar fi încăierat în timpul unei ședințe de pregătire.

Probleme la Sepsi

„În momentul în care tu îți permiți să renunți la căpitanul echipei, la portarul care a apărat în ultimii ani, și poate cel mai valoros stoper, uite ce se întâmplă. Sepsi a arătat ca o echipă în degringoladă. Trebuie să fie disciplină, dar sunt și alte măsuri. Îți asumi un risc și, dacă nu îți iese, ai o mare problemă. Nu am auzit de acte de indisciplină la Sepsi până la venirea lui Storck. Cu experiența mea, cred că nu e o metodă bună să scoți din lot cei mai buni jucători. Poate vrei disciplină, nu rezultate. Dacă e lipsă de disciplină, e problema ta. Nu vreau să fiu ipocrit ca toți, că legea e lege. Legea e doar pentru cei slabi. Eu nu cred că un antrenor trebuie să aibă astfel de putere, să dea jucători afară din lot. Clar că au făcut ceva, dar amendează-i. Nu te încurca singur. Eu uneori îmi doresc să văd altercații la antrenamente, asta înseamnă că jucătorii se dăruiesc”, a declarat, printre altele, Mihai Stoica pentru Gazeta Sporturilor.

Există riscul ca Bernd Storck, adeptul unei discipline de fier, să fi pierdut vestiarul…

În altă ordine de idei, „contrele” dintre Sepsi și FCSB începuseră după ce Laszlo Dioszegi anunțase public că Gigi Becali nu achitase niciun ban în urma transferului lui Marius Ștefănescu – Detalii, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button