Sport

PROBLEME LA NAȚIONALĂ. Fotbaliști de bază, indisponibili!!!

 

Selecționerul Anghel Iordănescu privește cu maximă îngrijorare „dubla” cu Ungaria și Grecia (4 septembrie, la Budapesta; 7 septembrie, la București) din preliminariile Euro 2016 la fotbal.

Destui dintre jucătorii pe care conta sunt indisponibili sau n-au susținut partide oficiale în ultima perioadă. Dacă Pintilii este suspendat pentru partida din Ungaria, iar Raț tocmai a ajuns la Rayo Vallecano, „atacul” creează chiar panică.

Cum Ciprian Marica (Konyaspor) este de mult pe tușă, Bogdan Stancu (foto) tocmai s-a accidentat la glezna dreaptă în disputa pierdută de Gençlerbirligi pe teren propriu, 2-3 cu Kayserispor, în prima etapă a campionatului turc. Potrivit sportnews.ro, „Motanul” este indisponibil între 4 și 6 săptămâni. Astfel, „tricolorii” vor miza doar pe Claudiu Keșeru, ajuns și el de curând la Ludogorets Razgrad, de la Al-Gharafa (Qatar).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button