Sport

Pro TV, înfrângeri pe linie… A rămas fără două competiţii tari şi a pierdut lupta pentru Mondialele din 2026 şi 2030

Pro TV e pe cale să rămână fără competiţii importante. Pro TV şi Pro Arena au transmis în ultimele trei sezoane, în exclusivitate în România, meciurile din Europa League şi din Confrerence League. Liga Campionilor a fost la Prima Sport, Digi Sport 1, Orange Sport 1.

Pentru următorul pachet pe trei sezoane, care cuprinde noul format în cele trei competiţii europene, Liga Campionilor, Europa League şi Conference League, Prima Sport şi Digi Sport ar fi ajuns la un acord preliminar cu UEFA, după cum a anunţat GOLAZO.ro. Astfel, Pro TV rămâne fără partidele din cele două competiţii europene.

Din sezonul viitor se va trce la noul sistem, cu o singură grupă de 36 de echipe în cele trei competiţii.

În Liga Campionilor şi în Europa League vor fi 4 urne valorice, formaţiile urmând să dispute 8 meciuri, 4 acasă şi 4 în deplasare, cu câte doi adversari din fiecare urnă valorică.

În Conference League, la tragerea la sorţi vor fi 6 urne valorice, formaţiile urmând să dispute 6 meciuri, 3 acasă şi 3 în deplasare, cu câte un adversar din fiecare urnă valorică.

Prima Sport deţine 5 canale pe care va transmite meciurile, Digi Sport având 4 canale.

Pro TV, înfrângere şi cu Antena 1

Totodată, GOLAZO.ro a anunţat în exclusivitate că Antena 1 a ajuns la un acord cu FIFA pentru Campionatele Mondiale de fotbal din 2026 și 2030, primele care vor avea la start 48 de formaţii.

Conform GOLAZO.ro, reprezentanții FIFA au negociat în România cu Antena 1 și ProTV, iar „Antena 1 a avut o ofertă mai bună”.

Până acum, Mondialele de fotbal au fost transmise de TVR.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
radu
23 zile în urmă

pro tv un canal care printre maratoanele de publicitate da si franturi de emisiune.

vax populi
22 zile în urmă

Pe Varan l-a apucat dragostea de sport ca si pe cei din Golf.Nu ca ar fi rau,dar cred ca mai degraba e dragostea de a face cu bani mici,bani MARI.

Back to top button