Sport

Primul antrenor demis din noul sezon al Superligii / Update. S-au înțeles cu „Reghe”

Primul antrenor demis. Superliga fotbalistică a început de doar două etape și deja consemnăm întâia mazilire de tehnician.

După remiza de aseară de pe teren propriu, 0-0 cu Oțelul Galați, Eugen Neagoe a încheiat astăzi conturile cu Universitatea Craiova. Chit că echipa a acumulat 4 puncte în clasament.

Primul antrenor demis. „Nu există nici un motiv pentru decizia asta. Conducerea nu mi-a reproșat nimic, dar atunci când patronul îți spune că vrea o schimbare ce poți să mai faci sau să mai spui?! Am avut o discuție, am vorbit despre lucruri, despre ghinionul pe care l-am avut și ne-am despărțit amiabil. Nu sunt genul de antrenor să mă leg de garduri, să mă leg de porți doar ca să nu plece. Asta e, mergem mai departe”, a declarat Eugen Neagoe pentru Gazeta Sporturilor.

Favoriți să ia locul deținut până acum de Eugen Neagoe sunt Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf. Ambii sunt liberi de contract. Primul s-a despărțit de Al-Raed, echipă din Arabia Saudită. Cel de al doilea și-a încheiat conturile cu Neftchi Baku (Azerbaidjan), acolo unde antrenează acum Adrian Mutu.

Update. Noul antrenor al Universității Craiova este Laurențiu Reghecampf. „Reghe” s-a înțeles rapid cu patronul Mihai Rotaru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare