Sport

Primarul Coliban, privitor la brandul FC BRAȘOV… ATUUL celor de la SR BRAȘOV în fața Coronei

 

În ultima sa intervenție (BRAȘOV. Allen Coliban, vizite în Primărie. „Am vorbit cu dl. Scripcaru să facem tranziția cât mai fluidă” (VIDEO)), Allen Coliban (USR PLUS), noul primar al Brașovului, a adus în discuție și problema fotbalului din orașul nostru.

„Trebuie să facem o dezbatere și un proces de atribuire a brandului FC Brașov, deschisă și pe criterii transparente. Să vedem în ce măsură o echipă sau alta reprezintă cu adevărat suporterii «stegari»”, a declarat, concis, Coliban.

Prin urmare, SR Brașov, formația fanilor „stegari”, constituită după declararea falimentului FC Brașov, pare a avea, clar, prima șansă în urma celor precizate anterior de noul primar, în fața Corona, gruparea Municipalității, creația din orgolii a fostului primar, una cu extrem de puțini suporteri.

De asemenea, Allen Coliban a adus tangențial discuția pe subiectul Sălii Polivalente (BRAȘOV. Controversa Sălii Polivalente, dar nu numai! Ce va face noul primar, Allen Coliban?! ÎN AȘTEPTAREA RĂSPUNSURILOR…), punctând: „Gândim tot ceea ce înseamnă managementul sălilor de sport”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare