Sport

Primarul Coliban a ratat calificarea

Primarul Coliban a ratat calificarea

Allen Coliban a participat, în perioada 2-7 decembrie, la un concurs de curling în Scoția, la Dumfries. De fapt, a fost vorba de calificări pentru Campionatul Mondial, în proba de dublu mixt. Reprezentând România, Allen Coliban a făcut pereche cu Iulia Trăilă. Duo-ul a înregistrat 6 înfrângeri din tot atâtea posibile – așa cum a informat World Curling Federation.

România a făcut parte din grupa B, câștigată de Noua Zeelandă. Coliban și Trăilă s-au înclinat chiar și în fața echipei Mexicului, scor 6-12.

Lucian Pătrașcu, subprefectul PSD al Brașovului, a comentat în social-media concediul luat de primarul Coliban pentru prezența în Scoția. Este al „n”-lea atac la adresa edilului USR-ist:

„Ar fi bine ca Allen Coliban să se hotărască dacă este primarul unui oraș cu 300 de mii de locuitori sau jucător profesionist de curling!

Convingerea mea este că brașovenii vor un primar asumat. Iar un primar asumat înțelege că administrarea Brașovului nu este un simplu job, este o misiune, și că de prezența și deciziile lui depinde soarta a câteva sute de mii de brașoveni.

Brașovul are nevoie de un primar care să fie permanent în mijlocul și la dispoziția brașovenilor.

Este legal și normal să delegi atribuțiunile de serviciu când pleci în concediu. Dar este anormal să delegi atribuțiile ca primar când tu, personal, nu poți controla un aparat executiv caracterizat prin disfuncționalități. Ori, brașovenii, când au ales, și-au pus speranțele într-un primar #prezent, #capabil și #coerent. Și ceea ce vedem acum sunt concedii pentru competiții sportive, incapacitate flagrantă de administrare și incoerență”.

Primarul Coliban a ratat calificarea


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
John
1 an în urmă

nici la curling nu e bun…

Willy
Răspunde la  John
1 an în urmă

Ba e bun la curLing se pare. Caci altfel poate nu ajungea cu functii asa bine platite.

1 an în urmă

[…] municipiului Brașov, Allen Coliban, a primit aseară premiul la categoria „Personalitatea de mediu a anului” la Gala Premiilor […]

1 an în urmă

[…] 45, pentru care am semnat contractul de finanțare săptămâna aceasta”, a declarat primarul Allen Coliban pentru […]

11 luni în urmă

[…] surse ne-au precizat că și primarul Allen Coliban are un interes în finalizarea cât mai rapidă a patinoarului finanțat de Țiriac. Acolo ar urma […]

Back to top button