Sport

PREZENȚĂ românească la pursuit în cadrul Mondialelor de biatlon juniori!!!

 

UPDATE. S-a terminat și cursa masculină de sprint tineret – 7.5 kilometri. Doi biatloniști români au terminat în top 60, calificându-se pentru pursuit. Este vorba de George Marian Colțea – locul 15, performanță de apreciat, și Adelin Duicu – locul 55.

Proba feminină de sprint tineret (6 km) contând pentru Campionatele Mondiale de biatlon juniori de la Otepaa (Estonia) s-a încheiat de câteva minute.

Victoria i-a revenit suedezei Elvira Oeberg – 19.46.7 (1), a cărei soră mai mare, Hanna, a devenit campioană olimpică la PyeongChang în cursa individuală de 15 km. Podiumul a fost completat cu finlandeza Heidi Nikkinen și o altă suedeză, Amanda Lundstream.

Andreea Mezdrea, sportivă legitimată la CSS Vatra Dornei, a reușit să se califice pentru pursuit, terminând a 28-a sprintul, la 1.46.2 (3) față de învingătoare. De menționat este că „tricolora”, născută în 2001, este cu doi ani mai mică decât Elvira Oeberg, de exemplu!

Celelalte două românce care au luat startul n-au reușit să ocupe un loc în top 60.

Articole asemănătoare

Urmează întrecerea masculină de sprint tineret.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button