Sport

Președintele AJF Brașov A VALIDAT-O pe Corona în Liga 3!

 

Comitetul de Urgență al FRF, din care a făcut parte și Octavian Goga (foto) – vicepreședinte al forului amintit și președinte al AJF Brașov, a validat echipele promovate în Liga 3, ediția 2020-2021, printre care se află și CSM Corona Brașov, antrenată de Călin Moldovan.

Interesant este că, din cauza retragerilor, a promovat în al treilea eșalon al fotbalului românesc și CS Ocna Mureș, grupare clasată pe locul secund în mini-turneul de baraj de la Ungheni, pe care Corona Brașov a învins-o clar, cu scorul de 5-0. 

Șe știe, echipa de fotbal CSM Corona a fost desemnată câștigătoarea Ligii 4 brașovene, în urma unui „triunghiular” cu cântec, la care Precizia Săcele, aflată pe locul 1 înaintea suspendării campionatului din cauza coronavirusului, n-a putut juca, întrucât a avut un fotbalist și un membru al staff-ului infectați cu Covid-19.

CITEȘTE ȘI: LIGA 4 BRAȘOV. INCREDIBIL! Precizia Săcele a pierdut la „masa verde” meciurile cu Corona și Colțea, fiind și amendată, din cauza coronavirusului! Decizia AJF-ului…

LIGA 4 BRAȘOV. „Mascaradă”, „o mașinărie politică”, despre turneul care stabilește campioana județului! Opinia președintelui CS Colțea…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare