Sport

Presa din Italia laudă prestația lui Lazio

 

Presa din Italia comentează victoria clară obținută de Lazio în manșa retur a disputei cu FCSB, din optimile de finală ale Europa League. Cele mai importante cotidiene sportive din Peninsulă laudă prestația trupei lui Simone Inzaghi, în special pe mijlocașul brazilian Felipe Anderson, autor a unui gol și a unor faze încântătoare. Dar iată ce scriu publicațiile italiene:

Echipa lui Inzaghi ajunge fără probleme în optimile de finală ale Europa League, după ce Immobile a demolat-o pe Steaua, încurajată de 4.000 de români pe Olimpico din Roma” – Gazzetta dello Sport.

Misiune îndeplinită pentru Lazio, care a avut în Felipe Anderson un jucător de top. Brazlianul a marcat o dată și a făcut spectacol. Hattrick pentru Immobile într-o calificare fără emoții” – Tuttosport.

Un super Lazio ajunge în optimi cu o manita! Lazio a fost din nou o echipă spectaculoasă și încântătoare, în special grație lui Felipe Anderson” – Corriere dello Sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare