Sport

Premii totale în valoare de 38 de milioane de lire sterline la ediția Wimbledon 2019

 

Organizatorii au crescut mai ales premiile pentru jucătorii care evoluează în calificări, dar și cele pentru primul tur de pe tabloul principal. Astfel, jucătorii şi jucătoarele eliminate în primul tur (probele de simplu) vor pleca acasă cu un cec de 45.000 de lire sterline, față de 39.000 de lire sterline anul trecut. Din 2011 și până în prezent, premiul pentru prima rundă a crescut de aproape patru ori, de la 11.500 la 45.000 de lire.

Premiile pentru probele de dublu masculin și feminin au crescut cu 14.2%, iar cele pentru proba de dublu mixt cu 6.2%. Ediția din 2019 a turneului de la Wimbledon va avea loc în perioada 1 iulie – 14 iulie. Ultimii câștigători de la simplu sunt Angelique Kerber și Novak Djokovic. La dublu feminin s-au impus cehoaicele Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova, iar proba de dublu masculin a fost câștigată de americanii Mike Bryan și Jack Sock.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button