Sport

PREMIERI în seria Braşovului?!… Fiul lui Liviu Dragnea, vizat de Adrian Mititelu!!!

 

În Seria a 3-a din Liga 3 la fotbal, lupta pentru promovare a devenit, deja, aprigă.

Adrian Mititelu (foto), patronul echipei FC „U” Craiova – cu 7 puncte acumulate în clasament, arată cu degetul spre cei de la Turris Oltul Tr. Măgurele, formaţia finanţată de fiul liderului PSD Liviu Dragnea.

Între altele, Mititelu a declarat într-un interviu pentru gsp.ro: „Sincer, am simțit că echipele joacă altfel cu noi. Cei de la Pucioasa au făcut hora bucuriei că au luat nu știu ce primă. Mi s-a spus că echipele contra noastră joacă pe prime puternice. Mi se pare corect ca cei de la Turnu Măgurele să își întărească echipa, nu să umble cu d-astea. Dacă ai bani, bagă-i în fotbal. E foarte bine că băiatul domnului Dragnea se implică. Mie îmi place. A făcut și un stadion frumos, cochet. Dar nu cred că cei de la Pucioasa puteau oferi 10.000 de euro primă pentru un egal. Așa ziceau jucătorii de la Pucioasa, că au luat primă de 10.000 de euro. Bucurie la fel am văzut și la cei de la Voluntari II. Cei de la Bradu, pe care i-am bătut, erau supărați de parcă ar fi pierdut finala Cupei României. După meciurile cu noi nu mai sunt așa preocupați de fotbal. Pentru mine, nu e o surpriză. Mi-am luat în calcul asemenea lucruri, dar parcă prea devreme au început. Mi-e teamă să nu ajungem în situația în care să nu joace cu echipa cealaltă”.

CITEŞTE ŞI: DATE despre adversara de vineri a celor de la ACS „SR” BRAŞOV!!!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare