Sport

Premieră pentru Braşov şi România – Foto, Video

Premieră pentru Braşov şi România. Padel Palace aduce în această primăvară o premieră pentru oraşul nostru, dar şi pentru România.

Este vorba despre primul teren de padel mobil din țară, care a fost amplasat pentru început la Coresi Business Campus. Scopul este însă ca acesta să ajungă în toate cartierele Braşovului.

„Suntem încântați să vă dezvăluim cea mai recentă inovație în lumea sportului din România! Padel Palace aduce acum în Brașov o premieră absolută: primul teren de padel mobil din țară!

Premieră | MyTex.ro
Premieră pentru Braşov şi România - Foto, Video 20

Premieră pentru Braşov şi România. Aflat în inima Coresi Business Campus, acest nou proiect marchează un moment de referință pentru comunitatea noastră și pentru pasionații de sport din întreaga țară. Cu o locație ușor accesibilă și dotată cu cele mai moderne facilități, Padel Mobil este dedicat tuturor celor care iubesc senzația unică a jocului de padel și doresc să o experimenteze într-un mediu inovator și dinamic.

Premieră | MyTex.ro
Premieră pentru Braşov şi România - Foto, Video 21

Cu Padel Palace, ne propunem să aducem mai mult decât un simplu teren de joc. Dorim să creăm o comunitate vibrantă a iubitorilor de padel, un loc unde entuziasmul pentru sport se îmbină perfect cu camaraderia și bucuria de a petrece timp alături de ceilalți. De aceea, în afara terenului de padel, veți găsi și zone de relaxare, facilități de socializare și o gamă variată de evenimente și activități dedicate pasionaților noștri.

Premieră | MyTex.ro
Premieră pentru Braşov şi România - Foto, Video 22

Suntem mândri să fim primii care aducem acest concept inovator în România și suntem nerăbdători să vă întâmpinăm pentru a vă bucura de această experiență cu noi.

Alăturați-vă nouă în promovarea și dezvoltarea acestui sport captivant care a cucerit inimile Europei și ajutați-ne să facem din Padel Palace destinația preferată a iubitorilor de padel din Brașov și din întreaga țară”, au anunţat reprezentanţii Padel Palace.

Premieră pentru Braşov şi România. „Vrem să ajungem în toate cartierele Braşovului”

„Continuăm să investim. Padelul a prins la Braşov, avem o comunitate deja numeroasă, care continuă să crească. Prin acest proiect, Padel Mobil, vrem să le oferim braşovenilor care nu au ajuns încă în locaţiile noastre şansa să încerce acest sport. Vrem să ajungem în toate cartierele Braşovului. Vor fi cursuri de padel atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Totul este gratuit”, a declarat managerul Padel Palace, Ciprian Jurubescu.

Progamul este de luni până duminică, între orele 10.00 – 20.00. Rezervări puteţi face în aplicaţia Padel Palace.

FOTO – VIDEO: Facebook Padel Palace Romania


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare