Sport

PREMIERĂ ÎN BRAȘOV. Eveniment Bosu vs. Power Bands la Grand Fitness!!!

 

Acțiunea va avea loc luni, 8 august, de la ora 19.00.

Evenimentul, coordonat de Zsuzsanna Leașu, singurul instructor certificat Bosu din Brașov, este unul dinamic și exploziv în care definirea, rezistența și energia sunt cuvintele cheie. Invitat special este Ciprian Scânteie, primul instructor certificat Power Bands din Brașov. Mixează și energizează atmosfera DJ SIHE- DJ și radio producer.

Ce ȋnseamnă Bosu?

Clasa de Bosu utilizează unul dintre cele mai populare accesorii de fitness. Aceasta îmbină perfect mişcările pentru antrenamente cardio, cele de forţă, de tonifiere sau de întărire a abdomenului. Exerciţiile se desfăşoară pe muzică ritmată, se lucrează toate grupele musculare, dezvoltând echilibrul și stabilitatea.

Beneficiile antrenamentului Bosu:

Ajută la îmbunătăţirea tonusului muscular

Dezvoltă echilibrul, forţa şi stabilitatea

Reduce stresul şi diminuează depresia

Benzile de rezistență

Folosirea benzilor duce la ȋmbunătăţirea mișcării funcţionale care permite creșterea puterii, flexibilităţii, agilităţii și vitezei.

Benzile de rezistență sunt puternice, versatile și disponibile într-o varietate de tensiuni pentru a se potrivi cu capacitatea clientului și nivelului de fitness.

Pierderea masei musculare pe măsură ce ȋmbătrânim ne face mult mai predispuși la dureri și probleme cronice, cum ar fi artrita. Cu ajutorul benzilor construim masa musculară și oprim pierderea masei musculare vitale.

Acestea îmbunătățesc orice mișcare, făcându-te mai dinamic și „exploziv”.

Datorită conceptului care le dă posibilitatea oamenilor de orice vârstă și la orice nivel de fitness să-și atingă obiectivele personale, benzile de rezistență au devenit indispensabile ȋn cadrul oricărui program de antrenament.

Beneficiile Power Bands:

Îmbunătățirea vitezei, agilitătii și flexibilităţii

Complet adaptabile, atât pentru ȋncepători, cât și pentru sportivii profesioniști

Potrivite și pentru reabilitare

Toate exercițiile sunt în mod progresiv eficiente

Cresc rezistența și stabilitatea

Construiesc rezistenţa musculară

Rezervări la tel: 0756.161500 / 0268.545868.

Grand Fitness / Regulile noastre, rezultatele tale!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button