Sport

Preliminarii EuroBasket 2017. „Tricolorele”, învinse de Turcia la Cluj

 

Naţionala de baschet feminin a României, cu două jucătoare de la Olimpia CSU Braşov în lot, Gabriela Irimia şi Ana Ferariu, a pierdut în această seară, 45-56, pe sferturi 12-19, 16-10, 12-15, 5-12, în faţa Turciei, într-o partidă din grupa H a preliminariilor EuroBasket 2017, care a avut loc la Cluj. 

Punctele formaţiei noastre au fost marcate de: Mărginean – 12, Stoenescu şi Paşcalău – câte 7, Pop şi Părău – câte 6, Stoiedin – 5, Irimia – 2.

După trei etape, România ocupă poziţia a doua în grupă, cu 5 p (2 victorii şi o înfrângere), în faţa fiind Turcia, cu 6 p (3 victorii).

Pentru echipa antrenată de Miroslav Popov şi Mădălin Piperea urmează confruntarea din Bosnia, care va avea loc miercuri.

La EuroBasket 2017 din Cehia se vor califica direct câştigătoarele celor nouă grupe şi cele mai bune şase formaţii de pe poziţiile secunde. În condiţiile în care în trei dintre cele nouă serii sunt doar trei echipe, în grupele cu patru combatante în lupta pentru calificarea de pe poziţia secundă nu se vor lua în calcul rezultatele cu ultima clasată.

FOTO: frbaschet


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button