Sport

Preferi să plasezi pariuri de pe mobil? Consultă acest rating înainte

 

În viața de zi cu zi suntem tot mai atașați de telefonul mobil, iar casele de pariuri au remarcat și ele acest fapt.

Dacă acum 10 ani de zile misiunea caselor online era una mai simplă, acestea, sau cel puțin majoritatea neoferind la acea vreme și pariuri pentru dispozitivele mobile, care nu erau atât de accesate, iată că acum lucrurile s-au schimbat, telefoanele mobile făcând tot mai mult parte din viața noastră. Drept urmare, de câțiva ani casele online și-au îndreptat atenția și către aceste gadgeturi, apărând câteva cu o aplicație de mobil. În ultimii doi ani tot mai multe case de pariuri licențiate în România au apelat la această metodă.

De ce aplicații mobile? Pentru că în acest caz nu mai este nevoie să accesezi Internetul pentru a intra pe site-ul preferat, putând face asta direct de pe „desktopul” telefonului. Tot ce îți trebuie pentru a putea accesa aplicația este o conexiune la Internet. În acea aplicație poți experimenta toate funcțiile de care beneficiezi din fața browserului, ba chiar ai surpriza de a descoperi și altele la fel de utile. Anumite case nu s-au mulțumit doar la a lansa o aplicație de pariuri sportive, ci și una pentru cazino și, acolo unde este cazul, pentru poker. Aceste aplicații le poți descărca de pe site-ul respectivei case de pariuri.

De unde pot afla recenzii despre aplicațiile caselor de pariuri?

O metodă rapidă pentru a consulta lista site-urilor care beneficiază de aplicație pentru mobil o reprezintă accesarea site-ului Intelbet.

În general, toate casele de pariuri care beneficiază de aplicație pe Android au una și pentru iOS, cu excepția uneia, pe care o vei descoperi accesând site-ul. Dintre cele 14 case online, nu mai puțin de 10 oferă această facilitate utilizatorilor. Probabil că nu va dura mult până să vedem o nouă casă de pariuri care să-și inaugureze aplicația de mobil, pentru ca în 2-3 ani toate casele licențiate să pună la dispoziție una.

Odată intrat pe site-ul Intelbet vei observa în stânga o listă cu topul caselor de pariuri în funcție de diferite aspecte, cum ar fi: ratingul utilizatorilor, oferta de pariuri live și pre-live, cotele prezentate sau bonusul de înregistrare. De asemenea, vei putea lectura recenzia tuturor caselor de pariuri, incluzând aici punctele forte și punctele slabe. Tot în stânga există o secțiune denumită „Versiuni de mobil”, în care poți descoperi foarte ușor care sunt casele de pariuri ce dispun de aplicație pentru mobil. În listă se găsesc toate cele 14 case de pariuri online licențiate – intelbet.ro scoțându-le în evidență (printr-un desen cu albastru) pe cele care dispun de versiune de mobil sau de aplicație pe Android sau iOS.

Ce alte informații utile pot găsi pe site?

Tot pe site poți găsi și un articol referitor la topul caselor online cu aplicație, însă și multe alte articole pe tema pariurilor (strategii, explicații etc.). Totodată, dacă ai vreo experiență neplacută cu o casă de pariuri nu ezita să scrii pe site în dreptul casei respective, în secțiunea „adaugă o reclamație” și, în scurt timp, un membru din stafful Intelbet se va ocupa de acea reclamație. Dupa cum poți vedea, toate reclamațiile clienților unei case au fost rezolvate cu succes, clienții primind uneori și o mică recompensă în cont din partea acelei case online. Asta dacă se dovește că respectiva casă te defavorizase la vreun pariu.

De asemenea, amatorii de concursuri sportive au de ce să fie încântați, deoarece pe site-ul Intelbet se desfășoară lunar două concursuri. Este vorba despre unul cu ponturi oferite de jurnaliști, precum Mihai Mironică sau Ioana Cosma. Tot ce trebuie să faci pentru a intra în concurs și, automat, a acumula puncte, este să selectezi dacă acel pont va fi sau nu câștigător, fără niciun fel de argumentație. Un al doilea concurs vizează blogul Intelbet, aici unde poți împărtăși orice informație/analiză/strategie legată de sport, pentru a fi premiat ținându-se cont de vizualizările articolului, vizualizări care pot veni în urma promovării pe rețelele de socializare.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare